הידעת ?

הידעת? אבוקדו מבשיל רק לאחר שקוטפים אותו

אבוקדו בשל

בוודאי כבר יצא לך לנסות לאכול אבוקדו שעוד לא הבשיל.
ברגע זה בוודאי תהית למה קטפו את האבוקדו אם הוא לא בשל.

התשובה לכך היא פשוטה: האבוקדו מבשיל רק לאחר שהוא יורד מהעץ.
כל עוד הוא על העץ לא יגיע לכדי הבשלה.
אגב, הוא לא יישאר על העץ לעולם ועד.
בשלב מסוים הוא פשוט ייפול לקרקע ושם הוא כבר יעבור את תהליך ההבשלה.

החוכמה באבוקדו היא למצוא את הרגע המושלם לאכול אותו כי אם מפספסים את ההבשלה, הוא כבר נרקב ואי אפשר ליהנות ממנו.
מבט על הקליפה שלו יאפשר לך לזהות את הרגע המושלם לאכילה.

הקליפה צריכה להיות בגוון שבין ירוק לחום.
אם היא תהיה ירוקה מבריקה, אז זה יהיה סימן לכך שהאבוקדו לא בשל ואם היא שחורה, אז כבר עבר זמנו וחבל.

אוהבים אבוקדו?
זה הזמן לשתף את הידיעה אם חברים.

תגיות

תכנים דומים שתאהבו:

Back to top button
דילוג לתוכן